Ska ut och springa…

…det känns inte riktigt motiverat att springa idag… hmpf… som om det gör det någon gång… 😉 Idag är det bara att ta fram piskan! Ut ska jag!

Saga och jag tävlade hela helgen i Frövi! Det var kul, och alla filmerna ligger ute på facebook! 😀 Saga imponerade stort, både med att orka båda dagarna och att ladda om till varje lopp och jobba jättebra igenom hela banan! Kan bli hur bra som helst! Lova var en strålade agilityhund och skötte sig fint. Andra dagen var hon lite trött, det syntes tydligt men trots det så diskade de sig inte på något av loppen på söndagen!

Pirran då?!? Ja första dagen så diskade vi inte något lopp men vi hade konstiga fel… vägran?!?! Lilla hunden springer utanför hindren… hmmm morr… kommer jag för nära så trycker jag ut henne… Det fick vi träna igår! På söndagen blev det en disk och ett lopp med 5 fel och en 10:e placering (ca 90 starter). Det var också en vägran (hon gick förbi utanför) så vi fick backa och ta om ett hinder… om vi inte hade gjort det utan gått rakt på så hade tiden varit lika bra som vinnartiden!!! Snabb som vinden den bruna!!!

Nä nu ska jag leta piska!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s