Så mycket har hänt…

…vet inte var jag ska börja!

wpid-wp-1408001086923.jpeg
Jag börjar med världens bästa hund!!! Min Piri-Pi ❤ Världens duktigaste och mest tålmodiga hund (hon har ju mig som matte).

Vi åkte iväg och tävlade igår i Bollnäs med Maria D! Shit vad roligt det skulle bli. Mycket tävlings och träningsdiskussioner i bilen på väg dit, hur vi laddade upp och vad som var svårigheter med att ha rutiner eller inte… Det måste ha varit superdiskussioner för väl där så körde vi igång och Piri och jag lyckades nolla alla fyra loppen. Jag fattar det inte riktigt själv, 4 nollade lopp på raken samma kväll!!! 😀 Nollorna resulterade i 3 SM-pinnar och ett Cert i agility. Grymt nöjd med hunden och med mig själv! Jag jobbade varje hinder och började inte tänka resultat. 3 av 4 lopp kändes riktigt bra, det 4:e blev det ett gäng räddningar i men det blev ju en NOLLA!!!

Piri är en fantastisk hund, helt makalöst bra! Känns kul att komma så här långt med henne efter två kullar valpar och tävling på hög nivå i flera sporter! Högre spår, Elitlydnad, Agility klass 3 och Mästarklass rally (med Saga och Gith)! T o m utställningschampion har hon blivit! Vilken allroundhund, precis allt man kan önska sig av en brunråtta! ❤ Mycket mycket nöjd med min pärla!

Oj blev många superlativ där… men vad ska jag göra när jag är stolt så jag spricker!!! Vi är halvvägs på väg till SM i agility med 5 pinnar så långt, jag tror det inte riktigt men jag finns med på Medium bubblare på SBK tävling!!! Whhiiiiiiii! 😉

Tror jag berättar om Saga i ett annat inlägg… där händer det också grejor! 😉

Nej nu ska jag träna lilla valpen, hon är mycket sur på mig för att jag bara bryr mig om hennes mamma… ❤
wpid-wp-1408003798508.jpeg

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så mycket har hänt…

  1. Maria skriver:

    Jädrar så bra ni är Maria!! Det är inte bara brunråttan som är duktig hon har ju en fantastisk tränare som hjälper henne 😉 Jag är grymt imponerad över din vinnarskalle och ditt hårda arbete för att nå dina mål! Jag vet att du säger att du inte tränar men en hund kan inte lära sig allt det där alldeles själv…:-D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s