Tänk om man kunde skärpa sig lite…

…var lite organiserad, lite jävlaranamma och lite fokus! Tränar ju t o m huvudet en del! När kommer resultaten av slitet? Ibland känns det som om resultatet är som en seg hög med prokrastinering blandat med små ljusglimtar av struktur och väl genomförda planer… GAAAHH!!!

Tror problemet heter TID och tiden sitter och drar undan mattan under fötterna hela tiden…

Tävlade Cassiebell i lördags och kände mig helt värdelös efteråt, usch vad jobbigt det är när jag känner mig otillräcklig i alla situationer. Allt blir liksom lite halvdant… I alla fall så körde vi hopploppet först som var helt ok men hon fick en linje lite fel och med 7 meterssprång hann hon förbi ett hinder och in i tunneln efter… hmm, surt för det hade varit en bra tid ;). I agilityn efter banvandringen hade jag ingen plan för det fanns inga bra lösningar för oss. Flera ställen krävde att jag skulle vara före och trycka på linjen och det var många byten. Men jag bestämde mig innan att jag skiter i RC och försöker få ihop hela banan… hmmm nåja hon satte RC högt och ganska fult och sen var det kaos, inget blev som jag tänkt mig… eller inte tänkt mig – jag vet inte… 😉

Men som det heter, bryt ihop och kom igen… så dj…a lätt att säga men svårare att göra…

I alla fall så tränade vi igår för att lappa ihop oss och få tillbaka lite självförtroende igen och då gick det bra! Tack till hela gänget ni är guld värda!!! (Thessan, Patrik, Emelie, Robin och Saga)

Förra helgen då!!! När det hände, Zaga och Zing kvalade in sig till SM 2016!!! Så djäkla roligt!!! Hon fick med sig två cert också i agilityklass!!! Whoooop whoooop Växjö here we come!!! Riktigt snygga lopp gjorde de!!!

Nej nu måste jag krya på mig, huvudvärken vill inte släppa och det svider i halsen… 😦

Vinkevink

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s