Hula Hoppet och European Open i Parc D´Olhain 28-31 juli 2016

Är helt slut och utpumpad som människa och berätta inte för mig att jag ska jobba på torsdag och sen på fredag morgon åka till NOM… gaaah! Men så mycket fin agility jag får se och det drar inte alls i agilitytarmen och jag vill inte alls vara med 😉 Helt fantastiskt att få vara med Zaga på den här enormt lärorika resan!! Vilket team Zaga och Zing håller på att bli!!! ❤ ❤ ❤

Men vad hände då?! Jo Zaga och jag stack iväg till Hula Hoppet den 20:e juli på morgonen… pust och stön… inte alls långt att åka och inte alls jobbig… jag har så djäkla lätt att bli trött och nästa somna när jag kör bil så det blev till att stanna 100 000 gånger… suck! Men väl framme på Campingen hade Emma och Thessan redan checkat in oss och boat lite så jag bara backade in och sen var vi på plats! Underbara 4 dagar i alla fall! I det stora hela är jag nöjd med mina tjejer (allihopa, Zaga och Zing också) men det var lite varierande resultat! Vi tog med oss 3 SM-pinnar därifrån och tant Piri blev SM-klar 2017, skönt! Då kan jag kanske satsa lite på Cassie och försöka få ur henne ur 1:an :/ . Men lilla tussan var sååå duktig.

Hennes RC var fantastiska alla dagar!!! Så synd på sista agilityloppet när vi får en 5:a på A-hindret… hon satsar lite för hårt och flyger det…. 😦 Annars hade vi varit klara i klass 1…. Övriga dagar tog hon det sååå fint! På filmen ser man inte men då tar hon det lugnt och fint båda gångerna!!! ❤ ❤ ❤ Kolla träffen nedan ❤ ❤ ❤ Jag är nästan säker på att det är vårt vinstlopp!! Så fin träff!!! Tack så mycket Rebecka och kompis för bilden!!!

Cassie Hula hopp dag 1-3 160.JPG

Är så här efteråt enormt tacksam för att vi svenskar är så grymt duktiga på att organisera tävlingar! Ordning och reda och allt går undan!!! Eloge till oss! 😉 Men däremot så är jag ganska sur över att jag inte fick en campingplats på Hula Hoppet!!!! Jag stod i kö och pratade med dem i flera omgångar men den sista svängen ca 2 veckor innan fick jag inga svar (när de också ville ha funktionärer och vi erbjöd oss!!!???) och sen på första tävlingsdagen får jag höra att det är flera som hör av sig när de är på väg ner och FÅR CAMPINGPLATS!!! Hallåå!?!? Varför inte svara mig och ge mig en campingplats som stått i kö sedan jag anmälde mig?!?! Bitter och sur över det, JA!!! Så vi var inte funkisar och gick inte på prisutdelningar…. 😦 (som var sist på dagarna…. 😦 )  Men i övrigt så är svenska agilitytävlingar så välorganiserade!!!

På söndagen när det var slut så åkte Emma och Thessan tillbaka hem medan Zaga och jag stannade på campingen en natt till! Vi förberedde för Frankrikeresan och skulle vänta på pappa en dag! Då passade vi på att hälsa på syster i Göteborg!!!! Underbart, fick se deras nya fina hus och prata lite en stund! Händer inte alltför ofta dock! 😦 Önskar vi sågs lite mer!

Pappan kom med tåget så vi åkte in och hämtade honom sen bar det av en bit för stop över natten hittade en liten ställplats där vi kastade oss i säng! Skönt att ha pappan med oss! ❤ På tisdagsmorgon så brände vi ner genom Sverige, Danmark och en bit in i Tyskland där vi hittade en söt ställplats i Bremen. En liten walkabout downtown sen sova!!! ZZzZZZZZz

Dagen efter bar det av igen och då in i Nederländerna, Belgien och sedan framme i Frankrike! Söt camping och ägarna kunde inte ett ord engelska!!! Sova en natt och sen den stora invigningsdagen!!!

Men här är Zagas alla fantastiska lopp!!!!

Helt galet bra på debuten!!! 4 av 4 lopp i mål!!!! WOW! Bara en lite ynklig 5:a ni ser hur fånig den var! Men tyvärr kom hon inte med i finalen ändå! Typiskt!!! Men nästa år kör vi på det!!! 😉

Det var den mest vansinnigt dåligt organiserade tävlingen jag varit på men med fantastiska landslagsledare som verkligen försökte lösa en del av strulet som Frankrike rörde till med!!! Superbra jobbat av dem!!! Ingen info, startnummer sent på kvällen som i alla fall lottades om på morgonen precis när första banvandring skulle gå… Hålltiden som ingen brydde sig om… sista dagen med finaler skulle vara slut typ 17 men vi åkte efter kl 21!?!?! Suck och stön…. helt utpumpad av all nervositet och springande mellan banor och tappra försök att hålla lite koll (på något som var total kaos) så skulle vi åka hemåt!!! Nu tänkte vi att vi tar 3 dagar hem så blir det inte så jobbigt!

Första anhalt var en jättefin ställplats utanför Münster vid en marina. Lugnt och skönt och den andra blev i Maribo i Danmark! Älskar Maribo, dit vill jag flytta!!! De hade en Maria Gade som jag kan flytta in på NU!!! När jag slitit mig därifrån så åkte vi hela vägen hem…

Nu behöver jag vila en månad… puuuhh…

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s