Nordiska mästerskapen och Augustisnurren i Frövi!

Förra helgen bar det av till Lillehammer och då var det dax för Nordiska mästerskapen för Zaga och Zing! Vi fick lov att åka på fredag morgon för veterinärbesiktningen var redan på fredagskvällen. Eftersom jag inte hittade någon att samåka med så blev det röda bilen och hotell. Dryga långa timmar i bil hade vi men vi kom fram i tid! Besiktning gick bra, snabb träning sen till hotellet för middag! Puuh vad skönt det var att komma fram!

På lördagen var det dax! Snygga svenska landslaget samlade!

Spännande banvandringar och massa fin agility fick vi se! Zaga presterade fantastiskt bra igen men tyvärr diskade hon sig på första loppet, de andra två blev snygga nollor med bra placeringar! Hon slutade på 20e bästa i Norden! Whoop!


Sen var det bara att kasta sig in i arbetet en vecka för att sedan åka till Frövi i helgen och då skulle äntligen mina små brunråttor få tävla!!!  Lycka!!!

Det gick väldigt bra tycker jag!!! Cassibellan inledde starkt med att nolla agilityn, vinna och ta sista pinnen i klass 1!!!

Piri skötte sig utmärkt, vi börjar med en sur 5a i slalom men ändå supersnyggt, sen nollar vi agilityloppet och blir 5a efter superduktiga ekipage.

Söndagen blir det en disk och sen en nolla till!!! Vilken Piri-Pi <3! Fantastiska hunden!

Helt fantastiskt sällskap på pallen, Anne, Malin och Eva! Gud vad roligt det är att tävla med alla roliga människor! Diskussionerna och peppet!!! Tack allihopa!!! ❤

Nu laddar vi om för att åka en tävlingshelg till!!! Go go go!!! Vinkevink!!!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s