Miljoooner saker

Som vanligt så hinner jag inte skriva och uppdatera hemsidan! 😉 Det är väl bra då sitter jag ju inte vid datorn och häckar i alla fall! 😉 😛

Men nu ska jag försöka summera lite happenings! 😉

Piri-Pi är SM-klar 2018 hon känns pigg och stark, så vi siktar på en start i Sundsvall ❤ Vi tränar just nu Runnings, bara för att vi kan och att det är så djäkla kul! 😀 #knäpp Hon har just nu tävlingsvila men vi kör som sagt RC och mycket grunder 😉 som behövs kan man säga. Det var någon som glömde träna det när hon var yngre men skam den som ger sig.

Zingepling är fantastisk tillsammans med Zaga! De är självklart kvalade till SM 2018 i Sundsvall och så har de varit i Belgien och tävlat Sheltie-VM!!!! Sååå kul att få ha varit där, just nu känns det helt overkligt! Här är deras lopp.

Laget kom alltså på en silverplats totalt! Whoooop whooop!

IMG_20171104_091653.jpg

De fantastiska rosetterna

IMG_20171105_172453.jpg

Four Friends på pallen

IMG_20171105_172509.jpg

Hela prispallen

Galet fina prestationer av Zaga och Zing med tanke på att de inte hunnit träna så mycket på grund av skolarbete och annat kul! Men såå duktiga tjejer! ❤ Nu har de återgått till tävlingsvila och tränar litegrann inför vårens äventyr!

Cassiebellan då!? Den fantastiska hunden som har en förare som inte räcker till! Blir så frustrerad ibland men i mellanåt så sitter allt ihop! Hon kan gå så fint på tävling men så blir det stolpe ut. På träningarna är hon fantastisk, det är den där hopplösa föraren som behöver träna mer 😉 Hjärnspöken och mental svaghet ska tränas bort! 😛

Sedan Fagerstatävlingen så har hon hunnit med att ta alla SM-pinnar i agility plus en extra. I hopp har hon 2 SM-pinnar och vi ska jaga de sista nu… phuuu. Men det största av allt är ju att lillBellan har gått och blivit Agilitychampion!!!

Så mallig liten brunråtta ❤ ❤ ❤

Här är loppet med vinst, cert och cahmpionat från helgens äventyr i Vårgårda

Så stolt! ❤

När jag var och tävlade i Vårgårda så passade jag på att hälsa på syrran, Eric och Alicia, min systerdotter i Landvetter ❤ Fantastiskt kul att träffa dem ❤ önskar de bodde närmre… allihopa syskonen ❤ 😥

Har funderat mycket på det där vad man kräver av sig själv men inte av andra… men det orkar jag inte ta nu så det kanske kommer sen! Vinkevink!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s