Detaljer i träningen

Idag har varit en produktiv dag💪! Nya kurser ute! Kurser våren 2020 på Knivsta Hundsportcenter och Kurser på Svenska Hundsportsakademin gå in och kolla om det finns någon du gillar! Annars skriv till mig och önska kurs! 😊

Jag har några kurser till på gång bl a en till coachgrupp och en Tävlingspsykologi/träningsplanering med både träffar och på distans på Svenska Hundsportsakademin. Håll utkik! 👍 Funderar också på vilka kurser jag ska köra över sommaren?! Några förslag?

Ny vecka med ett helt tomt uppslag i träningsdagboken… Dax att ta tag i det…

wp-1580143067102.jpg

Nu när det är sjukt tråkigt väder och det inte finns möjlighet till ordentlig träning utomhus eller att man inte kan vara i hallen varje dag (va!?!?) så får vi lite välbehövlig detaljträning! Idag blev det fokus på att korta sig från fart! Jobbig övning tycker mina tjejer för de har en tendens till att vilja öka och länga sig för att lösa alla och då menar jag ALLA problem.

Så efter senaste träningen så gjorde jag ett gäng övningar till mina små troll och idag började vi med en av dem.

Videobevis här

Galet 🤪 svårt hälsar Loo och tycker vi ska träna RC istället för det går fortare💨  Men hon jobbade på bra och det tog sig tycker jag! Nöjd 😀 ❤ matte och nöjd hund!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.