Information och villkor

Nya kunder, ring, SMSa eller mejla innan du bokar första gången, tack!
Ring Maria 0709-502552 eller så är du alltid välkommen in på ett besök när vi har öppet. Vi har drop-in på kloklippning under öppettider, men med reservation vid tidsbrist.
Följ oss på Facebook för öppettider https://m.facebook.com/fondeliustassartrim/
Alla priser är ett cirkapris. Vi föredrar betalning med Swish.

Din bokning är inte bekräftad förrän du fått ett mejl från bokadirekt eller ett svar av oss per telefon, mejl eller SMS.
Avbokning som sker inom 24 timmar eller vid uteblivet besök debiteras. Tänk på att vi planerar vår arbetstid utifrån din bokning så avboka så fort du kan så vi har en chans att boka in en ny kund på din plats.

Hunden ska alltid vara väl rastad innan besöket, försök att ha lite extra tid så resan till oss inte blir stressig, det kan försämra hundens upplevelse och vårt arbete. Ta gärna med godis till hunden, jag ger den gärna av eget godis. Du som ägare är inte med utan lämnar hunden hos oss och hämtar när den är färdig med få undantag. Är hunden känslig mot något, har hudproblem, är mycket rädd, bits, nyligen varit hos veterinär eller annat så meddela mig detta vid bokning eller inlämning. Tänk på att händer även är arbetsredskap och vi är rädda om dem. Hunden ska vara försäkrad.

Vi klipper/rakar endast vardags- och sportfrisyrer.
Det är viktigt att hunden är tovfri, priset gäller tovfria hundar och påverkas av hundens uppförande, pälskvalitet och skicket din hund kommer in i. Vi anpassar oss till hundens mentalitet och beteende med mjuka metoder. De flesta hundar tycker att det är lite jobbigt att gå till salongen och vi jobbar alltid för att det ska vara så lugnt, mjukt och problemfritt det går. Vi berömmer alltid och belönar alla fina beteenden som din hund visar, de mindre önskvärda ignoreras. Munkorg kan komma att användas vid behov.

Vi arbetar med levande djur och det finns alltid risker och du som hundägare är medveten om detta. Tovor och smutsig hund kan göra huden känsligare vid rakning, så ta hand om din hunds hud och päls. Är hunden tovig eller mycket smutsig kan huden redan ha en rodnad. Låt inte hunden slicka eller klia sig överdrivet mycket och håll rent. En hund som slickar kan på bara några timmar skapa sår och irritation, vi ansvarar inte för detta. Om hunden är svår att hantera ökar riskerna, så träna din hund i hantering och pälsvård. En hund med ledproblem, överviktig eller gammal hund kan också ha det mycket jobbigt under besöket och det blir även tungt för oss på salongen. Meddela alltid hundens problem, ålder och sjukdomar så att vi vet om hunden börjar må dåligt. Om något olyckligtvis händer vid besöket så meddelar vi detta så fort vi kan och löser det tillsammans innan ni lämnar salongen.

Överenskommelse om eventuella merkostnader som uppkommit på grund av behandlingen ska ha skett gemensamt innan åtgärd. Vi ersätter endast självrisker.