Kurser/Fysioterapi

Kurser 2018-2019

Kurser i samarbete med Knivsta Hundsportcenter
Instruktör: Maria Fondelius
Vill du veta mer om mig läs här
Eller titta in på min Youtubekanal för att se mig och mina hundar ”in action”

Höstkurser

Börja med agility – Knivsta hundsportcenter

En nybörjarkurs som fokuserar på att hitta en glädje och vilja att utföra alla hinder. Du kommer att få lära dig några enkla byten, handlingstekniker, att belöna hunden och några övningar för hundens hoppteknik och kroppsmedvetenhet. Innehåll: Hopp, tunnel, slalom, långhopp, däck, gunga, a-hinder, balans, några byten/handling och små kombinationer) Hunden bör vara minst ett år.
6 tf tisdagar start 28 aug (5-6 delt)
Kl 20-22
1800:-

Handling/Banträning klass 1-2 – Knivsta hundsportcenter

Fortstättning i agility, hunden bör kunna jobba lös och ska kunna hopp och tunnel. Det är jättebra om ni kan fler hinder. Vi jobbar med handling och olika svängar men också lite tävlingspsykologi. Jag utgår från ekipagets nivå och tränar det som ni behöver. En kurs för dig som är sugen på att komma ut på banorna och tävla eller om du behöver träna mer på hela kombinationer och din handling.
6 tf tisdag start 9 okt (5-6 delt)
Kl 20-22
1800:-

Agility – fina svängar och vacker handling

I den här kursen fokuserar vi på mer avancerade byten och svängar. Vi jobbar i olika kombinationer och banor självklart på varje ekipages nivå. Handling ska kännas som ett flow och vara galet roligt! Vi tittar på tysk, blindbyte, japan, jaakko, s-sväng, tight ur tunnel m m
5 tf tisdag start 20 nov (5-6 delt)
Kl 20-22
1500:-

Anmälan är bindande, betalning sker innan första gången. Anmäl via mail mariafondelius@gmail.com med ditt namn, hundens namn/ras och vilken kurs!

Privatlektioner

Är det ingen kurs som passar dig, eller vill du ha ännu mer anpassad coachning och hjälp kan du också ta privatlektioner. I både agility, lydnad, rallydnad, vardagsproblem, träningsplanering och annat!
Pris 450:-/h +20:-/mil (ev tillkommer ev hallhyra, eller planhyra på klubb)

Genomgång av din hund, vibrationsplatta, massage, stretching m m

Hör av dig vid frågor!

 

Annonser