Kurser/Fysioterapi

Kurser 2018-2019

Kurser i samarbete med Knivsta Hundsportcenter
Instruktör: Maria Fondelius
Vill du veta mer om mig läs här
Eller titta in på min Youtubekanal för att se mig och mina hundar ”in action”

Vår och sommarkurser

Running “flying” contacts – Knivsta hundsportcenter

Kursen fokuserar på att hitta rätt metod till varje individ. Jag visar och berättar om olika metoder och hjälpmedel och vi provar ut det bästa till er som ekipage. Olika metoder/hjälpmedel vid inlärning av rörelse och fart, fokus på target, långsamt till fart, ram/matta, båge, mattor m m
8 tf (Max 6 st) 15, 29/5, 5, 13, 20, 26/6, 1, 8/8
Kl 18-20 Knivsta hundsportcenter
Pris 6 delt: 1800:- 5 delt 2150:-

Slalom me crazy – Knivsta hundsportcenter

En kurs med fokus på slalom. Vilka metoder finns, vilken passar bäst till er och sen kör vi hårdträning på det. Individuell träning på er nivå. Olika metoder, 2 x 2, Allé, bågar, köttbullemetoden.
6 tf (Max 5 st) 15, 29/5, 5, 13, 20, 26/6
Kl 20-21 Knivsta hunsportcenter
Pris 5 delt 810:-

Anmälan är bindande, betalning sker innan första gången. Anmäl via mail mariafondelius@gmail.com med ditt namn, hundens namn/ras och vilken kurs!

Höstkurser

Börja med agility – Knivsta hundsportcenter

En nybörjarkurs som fokuserar på att hitta en glädje och vilja att utföra alla hinder. Du kommer att få lära dig byten, handlingstekniker och några övningar för hundens hoppteknik och kroppsmedvetenhet. Innehåll: Hopp, tunnel, slalom, långhopp, däck, gunga, a-hinder, balans, några byten/handling och små kombinationer) Hunden bör vara minst ett år.
6 tf tisdagar (Max 6 st)
Kl 20-22

Handling/Banträning klass 1-2 – Knivsta hundsportcenter

Fortstättning i agility, hunden bör kunna jobba lös och ska kunna hopp och tunnel. Det är jättebra om ni kan fler hinder. Vi jobbar med handling och olika svängar men också lite tävlingspsykologi. Jag utgår från ekipagets nivå och tränar det som ni behöver. En kurs för dig som är sugen på att komma ut på banorna och tävla eller om du behöver träna mer på hela kombinationer och din handling.
6 tf tisdag (Max 6 st)
Kl 20-22

Agility – fina svängar och vacker handling

I den här kursen fokuserar vi på mer avancerade byten och svängar. Vi jobbar i olika kombinationer och banor självklart på varje ekipages nivå. Handling ska kännas som ett flow och vara galet roligt!
5 tf tisdag (Max 6 st)
Kl 20-22

Anmälan är bindande, betalning sker innan första gången. Anmäl via mail mariafondelius@gmail.com med ditt namn, hundens namn/ras och vilken kurs!

Privatlektioner

Är det ingen kurs som passar dig, eller vill du ha ännu mer anpassad coachning och hjälp kan du också ta privatlektioner. I både agility, lydnad, rallydnad, vardagsproblem, träningsplanering och annat!
Pris 450:-/h +20:-/mil (ev tillkommer ev hallhyra, eller planhyra på klubb)

Genomgång av din hund, vibrationsplatta, massage, stretching m m

Hör av dig vid frågor!

 

Annonser